Τα δωμάτια του Μορφέα

Ο παραδοσιακός ξενώνας Μορφέας στο Πάπιγκο, προσφέρει μια ιδιαίτερη και χαρούμενη νότα στη διακόσμηση των δωματίων. Η προσεγμένη, παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά και ο συνδυασμός των χρωμάτων και των διακοσμητικών στοιχείων, δημιουργούν μια ξεχωριστή, ανεξίτιλη αίσθηση στον κάθε επισκέπτη. Ο ξενώνας αποτελείται από 2 δίκλινα δωμάτια, 2 τετράκλινα και 1 πεντάκλινο.

Ματζάτο

Το Ματζάτο, ένα από τα δίκλινα δωμάτια του Μορφέα, ιδανικό για ζευγάρια που επιθυμούν την ηρεμία και την ησυχία. Βρίσκεται στο ισόγειο και έχει θέα στην αυλή του ξενώνα.

Παροχές του δωματίου

Οντόπουλο

Το Οντόπουλο είναι το δεύτερο δίκλινο δωμάτιο του Μορφέα, ιδανικό για ζευγάρια που επιθυμούν την ηρεμία και την ησυχία. Βρίσκεται στον όροφο και έχει θέα στην αυλή του ξενώνα και στο βουνό.

Παροχές του δωματίου

Μπάσια

Το στολίδι του Μορφέα. Το δωμάτιο Μπάσια είναι πεντάκλινο, ιδανικό για οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και θέλουν να έχουν την επίβλεψη τους. Συστήνεται επίσης για μεγάλες παρέες που θέλουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Παροχές του δωματίου

Οντάς 1

Το δωμάτιο Οντάς 1 είναι ένα τετράκλινο δωμάτιο δίχωρο, αρκετά μεγάλο. Στο πρώτο δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και στο δεύτερο δωμάτιο υπάρχουν δύο μονόκλινα κρεβάτια. Το μπάνιο είναι κοινό. Το δωμάτιο αυτό είναι ιδανικό για οικογένειες που έχουν παιδιά μεγαλύτερα και θέλουν τον χώρο τους καθώς επίσης για μεγάλες παρέες ή γκρουπ. 

Παροχές του δωματίου

Οντάς 2

Το δωμάτιο Οντάς 2 είναι ένα τετράκλινο δωμάτιο αρκετά μεγάλο, δίχωρο. Στο ένα δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και στο δεύτερο δωμάτιο υπάρχουν δύο μονόκλινα κρεβάτια. Το μπάνιο είναι κοινό στα δύο δωμάτια. Ιδανικό για οικογένειες που έχουν μεγαλύτερα παιδιά και θέλουν το χώρο τους καθώς επίσης και για μεγάλες παρέες ή γκρουπ.

Παροχές του δωματίου

Επιπλέον παροχές

Στον ξενώνα Μορφέα στο Πάπιγκο, πιστεύουμε στην πραγματική, ζεστή και αυθεντική φιλοξενία. Γι’ αυτό σε κάθε επισκέπτη μας προσφέρουμε ως καλωσόρισμα μια μικρή γεύση από τοπικά ποτά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φανταστούν τις υπέροχες διακοπές που θα περάσουν στο μαγικό χωριό του Πάπιγκου και στα Ζαγοροχώρια. 

Ο ξενώνας διαθέτει εξοπλισμό μπάρμπεκιου για όποιον επιθυμεί να ψήσει με το δικό του τρόπο τα ντόπια κρέατα που μπορεί να προμηθευτεί. Η χρήση του εξοπλισμού γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του καταλύματος.

Ως γνώστες της περιοχής, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για το που θα πάτε και τι να κάνετε στο χωριό του Πάπιγκου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ώστε να γεμίσετε την ημέρα σας με ποικίλες και ξεχωριστές εμπειρίες.